Belföld

Három szó jellemzi az időjárást: eső, eső és eső

Vasárnap egyre inkább a keleti, északkeleti országrészben várható eső, zápor, helyenként jelentős mennyiségű csapadékkal. A Dunántúlon ugyanakkor többfelé a felhőzet is felszakadozik. Északnyugaton és délutántól északkeleten élénk lehet a szél. Enyhe lesz a reggel, délután 11-19 fok várható, a Dunántúlon lesz melegebb. Reggel többfelé párás, helyenként ködös lehet a levegő – írja az Időkép.

Hétfőn sok lesz fölöttünk a felhő, keleten, északkeleten még többfelé előfordulhat kisebb eső. Inkább csak nyugaton, délnyugaton szakadozhat fel kissé a felhőzet. Helyenként megélénkül a délkeleti szél. Napközben 10-18 fokot mérhetünk, ismét nyugaton lesz melegebb.

Kedden is gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak északon alakulhat ki helyenként kisebb eső, egy-egy zápor. A Tatabánya-Baja vonal mentén élénk lesz a délkeleti szél. Hajnalban 5-10, délután 10-15 fokot mérhetünk.

Szerdán sem várható még lényeges változás, változóan, többször erősen felhős lesz az ég, délutántól nyugaton lehet csapadék. Középen élénk lehet a déli-délkeleti szél. Hajnalban 5-10, délután 11-16 fok várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik