Belföld
Budapest, 2015. október 8.
Volner János, a Jobbik frakcióvezetõ-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentõ Alap 2011-2015 közötti tevékenységérõl szóló vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2015. október 8-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

„Pisilő nők után leskelődik Orbán Viktorék közpénzekből gründolt szennymédiája”

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 06. 30. 12:59

Volner János szerint titkosszolgálati módszerekkel figyelik. Feljelentést tett.

 

A Jobbik frakcióvezetője Facebook-oldalán kívánja lezárni az őt érintő megfigyelési botrányt, összefoglalja az ügy fő fejleményeit, amely lényege, hogy megrendeltek ellene egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást.

 A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet. Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. Aztán a Fideszt szolgáló médiumok a maguk ízléstelen és szenzációhajhász módján alaposan kiszínezték a történetet, mintha…

Volner János emlékeztetett rá, hogy párttársa, Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagjaként már két hete jelezte a rendészeti államtitkárnak a titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléseket, az illetékes szervek segítségét is kérte. Azóta írásban tettek feljelentést, mivel parlamenti képviselő ellen az ilyen nyomozás bűncselekménynek számít – írja Volner.

Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mennek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik őket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban. Arra már gondolni sem merek, hogy honnan tudhatnak a sehol nem szereplő magán mobiltelefon számokról, vagy hogy legközelebb melyik, találomra kiválasztott hölgy fotója fog megjelenni azzal az aljas megjegyzéssel, hogy “nem cáfolta”…

A Jobbik politikusa úgy véli, a fideszes politikusok ezúttal messzire rúgták a pöttyöst.

Működött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek. Védekezhettek persze úgy, mint eddig: ti aztán semmiről nem tehettek, hiszen ezt az egészet a Habony Művek csinálja. Csakhogy a Habony Művek, meg Andy Vajna TV2-je nektek dolgozik, ti etetitek, ti tömitek tele az adófizetők milliárdjaival. Szóval ne sunyizzatok, a felelősség egyértelműen a tiétek.

Volner János végül arra vár választ a fideszesektől, belegondoltak-e abba, hova vezet ez az egész, a polgári Magyarország felkent lovagjai hol akarják meghúzni a gusztustalanság határait.

Küldjünk mi is a nyakatokra egy-két profit, hogy aztán az egész internet néhány valóban pikáns felvételt szemlélve a magánéletetek legrejtettebb titkain csámcsogjon? Hogy viseljétek el hozzám hasonlóan ti is a szeretteitek könnyeit a szennymédia megaláztatásai miatt? Ilyen országot akartok? Lehet ilyet is, csak nem érdemes…

Volner János a közelmúltban a parlamentben már sokadszor kérdezte Habony Árpádról Orbán Viktort, aki ennél sokkal érdekesebbnek tartotta, hogy „kicsoda Volner János”, akit egyszerűen  “leadócsalózott”, amit a Jobbik politikusa azonnal cáfolt, és kitartott amellett, hogy a kérdés az: kicsoda Habony Árpád. 

A Liberálisok korábban jelezték, valóban megsértették Volner János alkotmányos jogait és nehéz azt feltételezni, hogy nem politikai megrendelést teljesített a Habony-lap. A Liberálisok a leghatározottabban elítélnek minden hasonló cselekményt, történjen az bárkivel, legyen elszenvedője egyszerű állampolgár, vagy országgyűlési képviselő. Ha nincs, aki megálljt parancsoljon, ha nincs, aki megszólaljon a másik állampolgár védelmében, akkor nem lesz gátja annak, hogy ez holnap ismét megtörténjen, hogy bárki áldozatává váljon megfigyelésnek, emberi méltóságot sértő lejáratásnak – írták a Liberálisok.

 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Charleroi, 2017. szeptember 19.
A Ryanair ír légitársaság repülőgépei a belgiumi Charleroi repülőtéren 2017. szeptember 19-én. A cég több mint 2000 járatát törölte, ebből 143 Belgiumból induló járatot pilótahiány, a légiforgalmi irányítás kapacitásának szűkössége, a sztrájkok, a kedvezőtlen időjárás, valamint a személyzet szabadságának kötelező kiadása miatt. (MTI/EPA/Stephanie Lecocq)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.