Belföld

Olasz sorozatrabló portyázott Budapesten – elbulizta a zsákmányt

Egy nap alatt négyszer próbálkozott, háromszor sikerült is pénzt szereznie. Úgy tudni, vizsgálják, hogy nem állt-e valamilyen szer hatása alatt.

Elverte zsákmánya nagy részét az a 36 éves olasz férfi, aki három budapesti rablással és egy rablási kísérlettel “büszkélkedhet” a gyanú szerint.  A 24.hu úgy tudja, a külföldi támadó összesen körülbelül 50 ezer forintot szerzett, de az összeg nagy részét el is költötte: bulizott, drogot és alkoholt vett. Információink szerint azt is vizsgálják, hogy nem állt-e valamilyen szer hatása alatt, amikor elkövette a rablásokat.

A rendőrség szombaton számolt be a férfi elfogásáról. Eszerint egy nap alatt több üzletet is kirabolt. Nem sokkal délután negyed 4 előtt járt a Pannónia utca egyik élelmiszerüzletében, majd a Radnóti utca egyik ajándékboltjában. Mindkét helyszínen kést rántott és a bevételt követelte. Másnap kora délután az V. kerületi Szemere utcában, egy társasházban támadt rá – szintén késsel – egy idős nőre, ki akarta rabolni, de megzavarták, így elmenekült. Alig telt el negyed óra, és egy a Szent István körúton lévő dohánybolt bevételét sikerült megszereznie. Még aznap délután elkapták a Honvéd utcában.

Elfogásáról videó készült:

Olvasói sztorik