Belföld

Sűrű napja volt a rendőröknek szombaton

Talán az eső miatt, de sok baleset történt, ebből egy halálos kimenetelű volt. Több mint négyszáz embert fogtak el egy nap alatt, és a szerb határon is volt mozgás.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 56 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 1 balesetben egy személy vesztette életét, 21 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött – közölte a rendőrség vasárnap kora reggel.

A rendőrök összesen 425 személyt fogtak el, közülük 41-et az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 177 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 254 személyt állítottak elő, köztük 109 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 27 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 164 esetben foganatosítottak.

A rendőrök szombat 0 óra és éjfél között tiltott határátlépés miatt 189 főt fogtak el és további 2 személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. Az elmúlt 24 órában a magyar-szerb határszakaszon a rendőrök 114 fő határsértő illegális belépését akadályozták meg Magyarország területére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik