Belföld

Autó gázolt el motorosokat, a fiú végignézte anyja halálát

Megírtuk, hogy vasárnap halálos motorbaleset történt Gyulafirátótnál, amiben az egyik motoros életét vesztette. Az áldozat egy 41 éves óvónő volt – írja a Bors.

A baleset során a motorosok közlekedtek szabályosan, egy szembejövő autós volt türelmetlen, amikor kivágott a kocsisorból. Az autó sofőrje hiába rántotta el végül a kormányt, az utolsó két motorost elütötte. Egyikük volt a 41 éves óvónő.

A nő mögött lánya ült, aki súlyos csigolyatörést szenvedett. A mögöttük közlekedő motorost pedig szintén életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba.

A szemtanúk szerint szörnyű látvány volt a baleset, az autó szinte ledarálta a motorosokat. A nő gyermekeivel egy hétvégi túrán vett részt épp, a Blikk úgy tudja, egy másik motoron ült a nő fia, aki végignézte édesanyja halálát. Próbált rajta segíteni az ütközés után, de sajnos sikertelenül.

A rendőrség is megerősítette, hogy az autós hibázott. A kocsit egy friss jogosítvánnyal rendelkező 19 éves férfi vezette, aki karcolások nélkül megúszta a balesetet. Azt, hogy miért előzött, amikor ennyien jöttek szembe, nem tudta megindokolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik