Belföld

Bedrogozták apja szerint a Balaton-parton megerőszakolt gimnazistát

A férfi szerint akkor tehettek valamit az italába, amikor kiment a vécére. Úgy véli, támadói régóta figyelhették.

Megszólalt a Keszthelyen megerőszakolt 17 éves gimnazista édesapja. A férfi szerint lánya poharába drogot csempészhettek. “Még nem kaptuk meg az orvosszakértői jelentést, így egyelőre semmiben sem lehetünk biztosak. Még most is reménykedem, hogy nem történt meg az erőszak. A lányom minden­esetre semmire sem emlékszik” – nyilatkozta a Borsnak. Az apa szerint gyermekével úgy bántak a kórházban, mint valami bűnözővel.

Az ominózus bulira sógornőjével és egy másik ismerősükkel engedte el a lányát. Szerinte akkor tehetett valaki kábítószert az italába, amikor kiment vécére. Úgy véli, támadói már egy ideje figyelhették őket és amikor elhagyták az asztalukat, utánuk mentek.

“Nem tudok másra gondolni, csak így történhetett, hogy nem sokkal később már teljesen ki­ütött állapotban volt. Nem igaz, hogy szeretkezni ment az őt védelmező sráccal a strand egy eldugott részére. Miután rosszul lett, levegőzni indult az ismerősével, a szórakozóhelytől nem messze, egy csúszdánál beszélgettek, amikor a három férfi meglepte őket. Én arról sem tudok, hogy a lányomat a támadói lefotózták, az is igaz, hogy a rendőrség még nem közölt velünk túl sok részletet” – mondta.

A 17 éves lánynak elege van az elmúlt napok eseményei­ből. Hétfőn este ezt írta a Facebookon: „Emberek! Le­gyetek már egy kicsit tekin­tettel, és hagyjatok minket békén, ne írkáljatok! Mindenki foglalkozzon magával! Köszönöm!”

Ahogy arról beszámoltunk, az ügyészség a napokban közölte, hogy előzetes letartóztatásba került három garabonci fiatal, akik a hétvégén Keszthelyen rátámadtak egy párra és egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt. A Zala Megyei Főügyészség szóvivője akkor azt mondta: a fiatalok szombatra virradóra a strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodtak, amikor a 27 éves és két 21 éves gyanúsított rájuk támadt. Először felajánlották, hogy készítsenek „pornóvideót”, de a pár tiltakozott, ezért az egyik támadó megverte és elkergette a fiút. Társa ezután megerőszakolta a lányt, aminek az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik