Belföld

Összeszurkálta ismerősét, mert nem tudott zenét hallgatni

Két késsel és egy húsvillával támadt rá. Többször meg is szúrta.
Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy fiatal ellen, aki megkéselte ismerősét saját otthonában. Többszörös visszaesőről van szó,  így fegyházban végrehajtandó szabadságvesztést indítványoztak vele szemben.
A kis híján halálos támadás még december 22-én történt Somogysárdon. Az érintettek együtt kocsmáztak, majd felmentek a vádlott ismerősének, ahol a fiatal további másfél liter bort döntött le, ráadásul bevett több szem  nyugtatót is. Az esti órákban támadt rá barátjára a konyhában, miután nem tudott zenét hallgatná, a hifi ugyanis nem tudta a CD-t “visszapörgetni”.
Ütötte az arcát, a fejét és még a földön is megrúgta. Ezután felkapott egy kést és ismerőse nyaka felé szúrt, de ő hárítani tudott. Előkerült egy újabb kés, egy nagyobb. Ezzel már sikerült megszúrnia. Barátja kicsavarta a kezéből az eszközt, de ekkor egy kétágú húsvillával szúrta meg többször a hátán. A sérült a szomszédba menekült támadója elől – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség szerdán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik