Szolnok, 2016. január 27.
A Szolnoki Főiskola B épületének egyik műszaki oktatóterme 2016. január 27-én. A B épület közel másfél milliárd forintból, eszközfejlesztéssel együtt megvalósult felújítása a Szolnoki Főiskola műszaki képzéseihez teremtett korszerű feltételeket.
MTI Fotó: Bugány János
Belföld

A jegybeírások beszüntetésével kezd sztrájkba egy fővárosi tanár

24.hu
24.hu

2016. 03. 06. 16:46

Szalayné Tahy Zsuzsa, a Szent István Gimnázium informatika tanára március 15. után nem ír majd be jegyeket egészen addig, míg nem teljesítik a minőségi oktatást újra lehetővé tévő négy követelését.

A tanár Facebookon számolt be a közelgő sztrájkjáról, és betekintést engedett az iskolák falai közé is, ahol emberhiány miatt néhol az adott tárgyból végzettséggel nem rendelkező tanár tanít, szaktanári állást pedig nem hirdetnek meg. Ez persze óriási lemaradást okoz, sőt, néhány tárgy a megfelelő óraszám hiánya miatt egyszerűen nem tanítható.

Tahy Zsuzsa persze tudja, hogy a március 15-én induló sztrájk májusig nem fejti majd ki hatását, de az érettségizők jegyeinek lezárásakor az értelmet nyer majd.

A teljes poszt:

Figyelmeztetés: 2016. március 15-től sztrájkolok.Formája: nem írok be egyetlen jegyet sem.Indoklás:Több csoportról…

Posted by Zsuzsa Szalayné Tahy on Saturday, March 5, 2016

 

Kommentek

Itt vannak a hatos lottó e heti nyerőszámai
Baku, 2016. március 6.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a hivatalos látogatáson Azerbajdzsánban tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Ilham Aliyev azeri elnök sajtótájékoztatója a Baku melletti elnöki palotában 2016. március 6-án. 
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi BalázsA miniszterelnök szerint nagy lehetőség előtt áll a magyar-azeri együttműködés