Belföld

Újabb salgótarjáni szexbotrány: az utcára sem mer kilépni a 15 éves lány

Újabb salgótarjáni középiskolában áll a bál egy szexvideó miatt – tudta meg a Blikk. Mindössze néhány nappal azután, hogy kiderült: netre feltöltött szexvideóval álltak bosszút egy 15 éves lányon, a napilap keddi számában kísértetiesen hasonló esetről ír. Az áldozat ezúttal is egy 15 éves lány, ráadásul ugyanabba az iskolába jár, ahová a korábban szintén intim felvételekkel megalázott fiatal és az indíték is ugyanaz: bosszú.

A fiatal lány nem akarta, hogy az egyéjszakás kaland folytatódjon, nem sokkal később az együttlétről készült felvétel felkerült az internetre.

A Blikknek a lány egy közeli ismerőse úgy nyilatkozott, hogy a lány nem sokkal szilveszter előtt jött össze a környékbeli, 22 éves fiúval. A férfi elcsábította őt, a lány orálisan kényeztette későbbi megalázóját, erről pedig felvétel is készült. Az intim videót a férfit a lány minden ismerősének elküldte. A forrás szerint a férfinak nem ez lehet az első „ilyen alattomos” ügye.

A tinilányt azóta folyamatosan atrocitások érik, öngyilkossággal is próbálkozott, sikertelenül. A bosszúálló fiú ellen a lány családja feljelentést tett a rendőrségen, ő azonban addigra elmenekült Németországba. A Nógrád-megyei rendőrség a lapnak megerősítette, hogy eljárást folytatnak az ügyben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik