Belföld

Jogásznak adta ki magát, keresik a csaló nő áldozatait

Csaló áldozatait keresnek a budapesti rendőrök. A jelenlegi adatok szerint a nő 2014 áprilisától több alkalommal – magát jogtanácsosnak kiadva – különböző vidéki ingatlanokra fiktív adásvételi szerződést kötött, majd ezeket az ingatlanokat cserealapként feltüntetve budapesti önkormányzati lakások bérleti jogának cseréjére szerződéseket köttetett. A pénzt amit az ügyfelek a bérleti jog megszerzéséért adtak volna, letétként a “jogásznál” helyezték el, ám ő felszívódott az összegekkel.
Az 62 éves asszony ellen csalás miatt már folyik az eljárás, a rendőrség most azok jelentkezését várja, akiket átverhetett. B. Istvánné, B. Sz. Judit Éva,  Sz. Judit Éva – ezeket a neveket használta a szerződéskötéseknél.

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akit B. Jánosné hasonló módon megkárosított, hívja a 06-1-253-2300/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén” – olvasható a felhívásukban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik