Belföld

Két végrendelete van Klapka Györgynek

klapka-györgy (klapka györgy, )
klapka-györgy (klapka györgy, )

Klapka György egyik gyermeke sem szeretne a híres ékszerüzlettel és zálogházzal foglalkozni, így még nem tudja, hogy mi lesz a Vámház körúti vállalkozás sorsa.

“Négy olyan gyermekem van, aki számításba jöhetne. A lányom kutató tudós doktornéni, a fiam a Vodafone-nál atyaúristen Németországban, a kislányom négy nyelvet beszél, a másik fiam pedig Németországban dolgozik. Egyik sem olyan, hogy odaülne mellém és megtanulná ezt a szakmát. Nagyon el vagyok keseredve emiatt, de nem tudok mit csinálni. Én sosem kényszerítettem a gyerekeimet, hogy ne azt csinálják, amihez kedvük van. Az unokáimat sem fogom soha erre kényszeríteni” – mondta a Mokkában Klapka.

A milliárdos vállalkozó persze azért nem bízza a véletlenre a dolgok alakulását: végrendeletet már készíttetett.

“Végrendeletem van, kettőt is csináltam. Muszáj volt kettőt csinálnom, mert van egy nagy dióültetvényem, amit a nejem fog örökölni, de addig nem örökölheti, amíg nincs parasztvizsgája. 77 éves korában elment aranykalász nyavalyára, és letett egy parasztvizsgát ötösre legöregebbként” – tette hozzá az üzletember, akire mostanában rászálltak a pancser betörők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik