Belföld

Kiderült: mulatós zenész ölte meg alkalmi szexpartnerét

A Bors információi szerint a Kalocsai Pali művésznéven futó Sztojka Pál végzett alkalmi partnerével, majd szörnyű tette után szőnyegbe csavarta áldozatát és a fővárosból Kalocsára autózott vele. A Blikk úgy tudja: a férfi nem átalott csereautót kérni a Lexustól, mikor mikor Kalocsa felé hajtva Csepelen nekiütközött valaminek és az autó megmakacsolta magát. A cserejármű meg is érkezett, a 32 éves Sztojka Pál pedig egyszerűen áttette a másik kocsiba alkalmi barátnője földi maradványait.

A mulatós zemészt hat napja keresi a rendőrség, a kalocsai férfit az  augusztus 26-án, a VIII. kerületi Népszínház utcában elkövetett gyilkossággal gyanúsítják. A férfi a gyanú szerint meggyilkolta alkalmi partnerét annak lakásában, majd szőnyegbe csavarta a testet és Kalocsára vitte azt. A rendőrség egy ház udvarán találták meg az elásott testet, majd országos körözést adtak ki Sztojka ellen.

A Bors megnézte a férfi Facebook-adatlapjait, a hivatalos, mulatós zenészként használt oldala mellett egy privát regisztrációja is él, utóbbinál ismerősei között találták Fásy Ádámot is. A mulatós zenével jó ideje foglalkozó Fásy születésnapján is felköszöntötte Sztojkát az adatlap tanúsága szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik