Belföld

László Petra: “Romba dőlt az egész életem”

Újra megszólalt az N1TV Röszkénél rugdosódó egykori operatőre.

Azután, hogy csütörtökön bocsánatkérő levelet küldött az mno.hu szerkesztőségébe, a menekülteket gáncsoló és megrugó, egykori N1TV-s operatőr ismét megszólalt.

László Petra, akit a napokban garázdaság vétsége miatt hallgattak ki gyanúsítottként, első levelében tettét azzal magyarázta, hogy pánikba esett, és emiatt rossz döntést hozott.

“Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam”

írta, majd hozzátette, nagyon sajnálja a történteket.

Most férjén keresztül egy újabb levelet küldött az mno.hu-nak, melyben többek között azt is elárulta, a rugdosódás óta romba dőlt az élete.

“Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a sajnálom és megbántam világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt.

 

De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL! László Petra”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik