Belföld

Lendvai válna Orbántól

Az MSZP volt elnökének kezd elege lenni. Már másodszor hozták hírbe, pedig alibije van.

“Drága miniszterelnök úr, én igazán nem akartam erről elhíresülni (Ön meg pláne nem), de most mégiscsak arra kell kérnem: adjuk be a válópert. Muszáj, hogy végre papírunk legyen arról: nem vagyunk házasok. Persze nem is voltunk, Önnek bájos és kedves felesége van, de ennek ellenére a Magyar Hírlap egy korábbi bakija után most egy másik lap is összeadott minket alábbi cikke headline-jában..” – írta Facebook-oldalán Lendvai Ildikó. 

A Hírhatár “A first lady romtúrán a zsidónegyedben” címmel tudósított róla, hogy “Lendvai Ildkó csak úgy sétált egyet vasárnap a Kazinczy utcai sóletfesztiválon”, méghozzá a miniszterelnök feleségének járó biztonsági kíséret nélkül, és Köves Slomót megajándékozta egy zacskó, a saját kertjében termett babbal. A cikk azóta frissült, de alján még ott van az MSZP volt elnökének bejegyzése. “Na ne., drága Hírhatár!…”

Lendvai Ildikó jelenti, neki alibije van! Vasárnap először cirkuszba ment az unokáival, amit a közönség mellett “a fellépő fókák, akrobaták, bohóc valamint a pattogatott kukorica-árus is igazolhatnak”. Utána az MSZP Jókai utcai székházában segített menekülteknek beérkező civil adományokat szortírozni és kiküldeni a Nyugati pályaudvarra, amivel – szerinte –  végképp kompromittálta volna Orbán Viktort – írta Facebook-oldalán Lendvai Ildikó, aki korábban sokkal ironikusabban írt arról, amikor a Magyar Hírlap hozta össze a kormányfővel.

Az számára is „meglepő coming out” volt, mert azért nem tették közzé az örvendetes eseményt, mert rossz tapasztalataik vannak az esküvőkkel. Eltűnnek pl. a mobiltelefonok (az ügyet lezárták – a szerk.) és most igazán nem akarjuk a rendőrséget DNS-minták gyűjtésével terhelni, hiszen amúgyis rengeteg dolguk van a menekültek kergetésével. Nekik pedig soha eszükbe nem jutna, hogy a család vagyontárgyai ügyét összekeverjék a közhatalommal.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik