Belföld

Már a 2018-as kormányzásra készül a Kétfarkú Kutya Párt

Ketfarku-Kutya-Part(960x640).jpg (Array)
Ketfarku-Kutya-Part(960x640).jpg (Array)

Parádés interjúban vallanak a plakátkampányukról és a beérkező több tízmilliós adományokról. Szerintük az lenne a kormány dolga, hogy ne egymás utálata felé taszítson minket.

Frappáns, nem rongálásos módszerrel akartak visszavágni a kormánynak, mert a kormány bevándorlós-terroristázós plakátkampánya ciki. Ezért elnézést kérnek a külföldiektől. Mindezeket Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt feje és Erdélyi Katalin, a Vastagbőr blog újságírója mondták el az Átlátszónak adott videóinterjúban.

Kovács szerint társadalmi szolidaritás melletti kampányt is csinálnak, mert ” a kormánynak nem az lenne a dolga, hogy egyre többen utáljuk egymást ebben az országban”. Úgyis ők lesznek a kormány 2018-tól – mondta -, így gyakorolhatnak. Nem szeretnék a Fideszt szídni, de tudják, hogy a cél a figyelemelterelés. Ezért felvetik majd a kérdéseket, hogy mi lesz a Quaestorral vagy a vasárnapi zárvatartással.

 

Kovács a londoni és berlini magyaroknak is ígért egy-egy plakátot, ők is kapnak majd. Erdélyi emlékeztetett, 3 millió forintot kértek az ellenkampányra az olvasóktól, az interjú készítésekor tartottak 18 milliónál (jelenleg már a 30 milliót is elérték). “Szeretnénk valódi üzeneteket, valódi fontos dolgokat is kiplakátolni” – mondta. Mostmár 500 plakátra lesz pénzük, és Kovács szerint bűntudatuk is van, hogy nem értelmes dolgokra költik.

Viszont szívesen gyűjtenének a bevándorlós probléma megoldására, pl. gyerekeiknek segíteni vagy a velük dolgozó szociális munkákra. Sok támogatói üzenetet is kapnak, gratulálnak nekik, van, aki szerint feltalálták a projektalapú pártfinanszírozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik