Belföld

Orbán Ráhel súlyzózik, férje a vargabélesnek örül

Bár Orbán Ráhel és Tiborcz István meglehetősen rejtőzködően élnek, itt-ott mégis nyomot hagynak maguk után. Például a Facebookon.

Orbán Ráhel Facebook-oldala nem sok meglepetést tartogat, de ami érdekes, arra tényleg felkapjuk a fejünket. Ahogyan az sejthető, a miniszterelnök saját lábán álló lánya lájkpatronjai jelentős részét édesapja képeinél durrantja el – legyen szó Orbán Viktor régi-új focivébés hátizsákjáról, évértékelőjéről vagy egy tál dödölléről. De ha egy kicsit mélyebbre merülünk Orbán Ráhel Facebook-aktivitásában, megtudhatjuk azt is, hogy:

Orbán Ráhel édesapján és a Fideszen kívül szereti:

  • Hosszú Katinkát (ő kiemelt figyelmet kap, képei túlnyomó többsége elnyeri Orbán Ráhel tetszését)
  • Miklósa Erikát 
  • a csillogást, ha a hétköznapi sminkről van szó

    New Film! Simple Shimmer – Everyday Makeup Look. http://www.lisaeldridge.com/video/26497/simple-shimmer-everyday-makeup-look #shimmer #makeup

    Posted by Lisa Eldridge on Wednesday, August 13, 2014
     

     

     

  • a Volt Fesztivált
  • a Compact Disco-t
  • Deutsch Tamást

    DD2 s DT cipt hz.Van, aki mr kszen van:-)

    Posted by Deutsch Tamás on Thursday, March 26, 2015

     
     

  • egy kép erejéig Tibi atyát
  • és P!nket! (az énekesnőt)

Ha megnézzük azokat a képeket, amelyeken Orbán Ráhelt betaggelték, Tiborczné a fotók tanúsága szerint:

  • nagyon erős, nem ismeretlen terep számára a CrossFit. A Wikipédia szerint ez egy Amerikából származó fitness rendszer, amelyet Greg Glassman hozott létre 2000-ben. “A CrossFit a legkomplexebb és legmegterhelőbb mozgásformák csoportjába sorolható, mégis nagy sikere van, és sok követőt tudhat magának, köztük Robert Downey Jr.-t, Hugh Jackmant és Gerard Butlert” – írják. Van még egy híres rajongó: 

  • jól nézett ki az érettségi tablóján

Tiborcz István szereti az éttermet, ami NEM AZ ÖVÉ

Tiborcz István – akinek szerencsés üzleti vállakozásairól és érdekeltségei szépen tejelő állami megrendeléseiről rendszeresen írunk, például itt, itt és itt – 2013. szeptember 7-e óta hivatalos tagja a miniszterelnök családjának, ekkor vezette oltár elé Orbán Ráhelt.

Mindössze négy olyan publikus képre bukkantunk, amelyet a miniszterelnöki vej lájkolt. Tiborcz István a Terminal étteremmel örült az ezredik lájknak, Nyári Károly fellépésének, az új étlapnak és egy feldíszített vargabélesnek is. Tavaly júliusban a hvg.hu jelentetett meg cikket az Erzsébet téren található fine dining étterem és az Orbán-Tiborcz duó homályos, mégis elég stabilnak tűnő kapcsolatáról. Lényeg a lényeg: a Bors is ott járt az étterem avatásán, ahol a házaspár mellett megjelent Andy Vajna kormánybiztos és Vajna Tímea is, de ami ennél is érdekesebb, hogy a lap szerint a nyitóbulin arról pletykáltak, hogy az étterem a Tiborcz-házaspár valamelyik tagjáé. Természeten nem hivatalosan. 

Orbán Gáspár és a Szoci Nyugdíjas

Megnéztük azt is, hogy Orbán Gáspár milyen nyomokat hagy maga után a Facebookon. Először azt hittük, hogy ez egy kamu profil, mert a lájkolt képek között van egy Schiffer András-poszt. Aztán rájöttünk, hogy valódi, úgyhogy ma Ön is megtudhatja, hogy Orbán Gáspár

  • jókat derülhet a Szoci Nyugdíjas nevű oldal képein, alkotásaikat szép számmal jutalmazza lájkkal. Például ezt:

     

  • ahogyan édesapja karrierje is. Az ELÉG! nevű oldal mondanivalójával annyira egyetért, hogy rendszeresen biztosítja őket támogatásáról egy apró kis kattintással. Ez is bejött neki:

    Tmadnak a posztkommunista politikai restaurci szak vgzsei!

    Posted by ELÉG on Friday, August 2, 2013

     

 

Nézzük, milyen képeken szerepel az egyetlen Orbán-fiú. Kulcsszavak: foci, joghallgató, Bibó Szakkollégium

  • szereti a Videotont, szereti a focit

    “Megtudhatja brki, aki r kvncsi; hogy nem lehet a Nagy Vidivel, nem lehet a Nagy Vidivel kikuuukoriiiczni!”

    Posted by Gáspár Orbán on Friday, April 6, 2012

  • Önkéntes munkát végzett Afrikában. A kép szerint az Empower A Child nevű, kele-afrikai székhelyű szervezetnél segédkezett, amelynek célja az ugandai és kenyai humanitárius krízis kezelése.

  • így pancsol a vízben pajtásaival. Gáspár a jobb szélen.

    A Tenger Gyngyei!!!!!

    Posted by Roland Barack on Saturday, February 9, 2013

     

Bónusz: Orbán Sára nővére nyomdokaiban: tartol a CrossFit az Orbán-famíliában:

Happy Birthday to you

Posted by Reebok Crossfit Duna on Friday, February 8, 2013

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik