Belföld

Újabb arc távozik az állami tévéből

Sorra távoznak a megújult M1-től az ismert televíziósok. Jegyes-Tóth Kriszta után egy másik ismert arc is otthagyja a köztévét.

Jegyes-Tóth Kriszta után egy másik ismert köztévés, D. Bányász Gergő is otthagyja az állami televíziót. A két televíziós sokáig együtt dolgozott Az Este című műsorban. D. Bányász sokáig vezette is a műsort még a közmédia átalakulása előtt. Aztán szerkesztette és később felelős szerkesztője lett. 2006 óta dolgozott a köztévénél, előtte kétszer is megválasztották az év parlamenti tudósítójának. Öt éve ő is egyike volt azoknak a riportereknek, akik szakmai tapasztalatuk ellenére nem kaptak munkát a 2010-es választások közvetítésekor.

Nem egy helyre mennek

Úgy tudjuk, bár a két televíziós nagyon jóban van, nem együtt távoznak. Mindketten más cégnél kezdenek rövidesen. Jegyes-Tóth Kriszta még a Gyárfás Tamás féle Nap-keltében tűnt fel az MTV képernyőjén. Helyét a volt HírTV-s Földi-Kovács Andrea veszi át. Kovács két hete az M1 délelőtti sávjának hírolvasója. Az ő helyére is egy ex-HírTV-s kerül, Szabó Anett. A megtámadott híradós, Borsa Miklós viszont nem vállal több hírolvasást a csatornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik