Belföld

Óvodás “alattvalók” verseltek a fideszes “méltóságos úrnak”

Tasó László és az ovis verskommandó (tasó lászló, )
Tasó László és az ovis verskommandó (tasó lászló, )

Szétszedték a kommentelők a Facebookon Tasó Lászlót, aki büszkén kürtölte világgá, hogy óvodások látogatták meg, hogy szavaljanak neki.

A lelkes kis alattvalók meglátogatták a méltóságos urat?” E cikk írásakor ez a komment tetszett a legjobban az embereknek Tasó László közlekedéspolitikáért felelős fideszes államtitkár facebookos bejegyzése alatt, amiben arról számolt be, hogy  a szombati Költészet Napja alkalmából a nyíradonyi Szivárvány Óvoda “verskommandósai” jártak nála a Képviselői Irodaházban.

A Kltszet Napja alkalmbl a nyradonyi Szivrvny voda “verskommandsai” jrtak a Kpviseli Irodahzban.

Posted by Tasó László on Friday, April 10, 2015

 

Ilyen az, amikor a történelem elkezdi adni önmaga ismétlését” – tette hozzá egy másik kommentelő, de voltak mások is, akiket a régi kommunista időkre emlékeztetett az eset, és egy munkásmozgalmi dalos összeállítás videóját posztolta a bejegyzés alá.

A nyíradonyi ovisok egyébként csokikat kaptak a Tasó László, a város volt polgármestere előtt tartott produkcióért, amit a Polgármesteri Hivatalban és a Képviselői Irodaházban adtak elő.

Az eset egy hozzászólóban felvetette a kérdést: “Tasó úr! Nincs hányingere önmagától? Gondolom, nem is érti mi a baj azzal, hogy óvodáskorú gyermekeket használnak propagandacélokra. Vagy elhiszi, hogy önként jelentkeztek ezek a gyerekek?

Önöknek mi a véleménye az óvodások szavaltatásáról? 

(A bejegyzésre a Vastagbőrön keresztül bukkantunk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik