Belföld

Szexis képeket ígér magáról a KDNP-s jelölt nővére

A Népszava Online bukkant rá a Facebookon a Magyar Nemzet egykori újságírójának Farkas Adrienne igencsak érdekesre sikerült „magánkampányára”, amellyel testvére, a KDNP piliscsabai polgármesterjelöltje, Farkas András győzelmét próbálja elérni. A keresztény értékeket képviselő párt helyi elnökének megválasztása esetére ugyanis azt ígérte, hogy „ha megszavazzátok az öcsémet (…) Kaptok Madeirát meg Kolozsvárt, szexis szelfit, fürdőruhás képet, fotót a lányaimról, vagy mittudomén mit.”

 

Később pedig posztolt egy másik képet, amelyhez hozzáfűzte: “Pont itt az ideje, hogy ezeket a vénségeket lecseréljük, akartok csinos, szőke, kék szemű fiúkat a KDNP-be? Tessék megválasztani.” Ahol az „ezek a vénségek” nem másra utalt, mint Harrach Péterre. A bejegyzést mi már nem találtuk meg Farkas Andrienne Facebook-oldalán. Vagy letörölte, vagy priváttá tette. Öccsével kapcsolatban egyébként visszatérő téma, hogy milyen “jóképű”, de progrmajáról túl sokat nem tudunk meg. 

 

Farkas Adrienne férje egyébként Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese, a Hír TV-ben pedig a Péntek 8 című, hetente sugárzott műsor egyik vezetője – írta a Népszava. Ehhez kapcsolódva: még azt is megtudjuk egyik kommentjéből, hogy a Magyar Nemzetnél „alig maradt korrektorunk, robotolmak (sic!), rabszolgák, és mérgezésük van ettől a hülye szótól”, ahol a hülye szó a “polgármesterjelölt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik