Belföld

Mit csinálnak a Fidesz tagozatai?

Honlapjaik évek óta nem frissülnek, tagjaikat nem lehet elérni – írja az ATV.hu.

A portál megpróbált annak utánajárni, hogy mivel foglalkoznak a nagyobbik kormánypárt tagozatai, azonban falakba ütköztek. 2003 márciusa óta 9 tagozatot hoztak létre, ezek azonban „fantomszervezetnek” tűnnek – írja az ATV.hu.

Több mint egy éve közölt utoljára friss hírt a Fidesz honlapja a Gazda Tagozatról, melynek elnökét, Font Sándort nem tudták elérni. A Nyugdíjas Tagozatról utoljára tavaly ősszel adtak hírt, a Falusi Tagozatról pedig tavaly januárban. Az előbbi elnökét e-mailben próbálták elérni, de nem jött válasz, az utóbbi vezetőjének telefonja pedig állandóan ki van kapcsolva.

Azt gondolhatnánk, hogy az Ifjúsági Tagozat jobban él az internet lehetőségeivel – nos, nekik van saját honlapjuk is, de tavaly nyár óta ott sem jelent meg új hír, ráadásul még az iWiW oldaluk elérhetősége is fel van tüntetve. A szervezet elnökét sikerült telefonon elérnie az ATV.hu-nak, Veress Áron azt mondta, inkább a Facebookra koncentrálnak. Hozzátette, hogy bár nem jelenik meg róluk sok hír, keményen dolgoznak, a fő cél a fiatalok bevonása a politikai életbe, a pártba, illetve a helyi szervezetekbe.

Az Önkormányzati Tagozatot, a Zöld Tagozatot és a Kulturális Tagozatot sem tudták elérni, honlapjaik ugyancsak nem frissültek hosszú ideje. A Női Tagozat egyik országos elnökségi tagját, Endrei Katalint viszont sikerült megtalálni – előbb telefonon készségesen megígérte, hogy ha leparkol, akkor válaszol a portál kérdéseire, utána nem sokkal viszont külföldi tartózkodásra hivatkozva elutasította a nyilatkozatot.

A Munkás és Alkalmazotti Tagozat honlapja folyamatos aktivitást mutat, de róluk sem sikerült kideríteni, hogy pontosan mivel foglalkoznak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik