Belföld

Kövér olasz életszínvonalat ígér

Az Országgyűlés elnöke hétfőn Barcson, a Fidesz-KDNP lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: az elmúlt négy év gazdasági eredményeit tekintve jók a kilátások a következő négy évre is, de “nincs újabb kidobni való négy esztendő”, mert nem biztos, hogy lesz még lehetőség, elegendő erő egy esetleges újrakezdéshez.


Fotó: MTI / Varga György

Kövér László szerint az ország többsége nem a mostani politika folytatására szavaz, “nem kell különösebben találgatni, mi következne, elég figyelmesen olvasni a baloldal önmagának is ellentmondó, zagyva programját”.

“Ha a kormányváltó összefogás alkotta öt politikai erőnek külön-külön vett programját összeraknánk és beadnánk egy kutyának, megdöglene tőle” – közölte.

“Gyurcsány Ferenc csapatának programja komoly fenyegetés mindazokra, akiket az elmúlt négy év pozitívan érintett. Arra, hogy ezt komolyan kell venni, bizonyíték a 2002. év, amikor a szocialistáknak sikerült többet ígérni az embereknek annál, mint amit a Fidesz megvalósított, majd kormányra kerülésükkor romba döntöttek és visszavettek mindent” – tette hozzá Kövér László.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik