Belföld

Rogán a gyerekeivel kampányol

A Fidesz-frakcióvezetője gyerekestül, feleségestül látható a képen, amellyel megköszönte, hogy már az első napon 5328-an támogatták aláírásukkal az 1. sz. választókerületben (I. kerület, V. kerület, VIII. kerület Palotanegyed, IX. kerület Ferencváros belső része). Rogán Antal azt ígérte, hogy a következő két hétben folytatják az aláírásgyűjtést és mindenkit felkeresnek – írta Facebook oldalára.

Rogán Antalnak egyébként három gyermeke van, első házasságából is született egy. Mostani felesége, Cecília két fiút szült a frakcióvezetőnek. A Fideszben egyébként népszerű a kampányolás kisgyerekkel. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter egy babakötvényes sajtótájékoztatóra vitte be egészen kicsi gyermekét, hogy ezzel is népszerűsítse az új babakötvény elindítását.

Forrás: Facebook

„Magyarország nem hagyja magát” – mondta először tavaly márciusban a kormányfő, amikor botrányosnak minősítette a rezsicsökkentés ügyében hozott bírósági ítéletet. Orbán Viktor akkor a parlamentben reagált arra, hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Energia Hivatal rendszerhasználati díjakat meghatározó rendeletével szemben indított bírósági felülvizsgálatnál a gázszolgáltatóknak adott igazat első fokon.

A miniszterelnök akkor jelezte, hogy a rezsicsökkentés harc lesz, éspedig nehéz, ezért minden magyarnak meg kell mutatnia „ezeknek a gátlástalan és telhetetlen vállalatoknak: ez itt Magyarország. Meg kell mutassuk, Magyarország nem hagyja magát, itt a magyar állampolgárok érdeke érvényesül” – hangsúlyozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik