Belföld

Don DopeMan pártelnök lett

Pityinger DopeMan László Facebook-oldalán osztotta meg a hírt „bűntársaival”. Mint írta, hivatalosan is pártelnök lett, a „MAFIA (Magyar Fiatalságért Párt) ezennel elindul a politikai tényezővé válás rögös útján”. A csatlakozás részleteivel nemsokára jelentkezik.

Addig is visszaidézzük azt az interjút, amiben a Hír24-nek DopeMan elárulta, hogy a MAFIA „abban különbözik más politikai pártoktól, hogy a demokráciáért harcol”. A párt baloldali eszmeiségű, vezérelvű, kifejezetten az ő gondolatiságát követi, és akinek ez tetszik, csatlakozhat.


Részlet Dopeman Az elmúlt 4 év című klipjéből

A MAFIA a fiatalságot a jövő metaforájaként értelmezi, hiszen amikor a magyar fiatalságért lépnek fel, akkor a magyar jövőért akarnak dolgozni és nem zárnak ki senkit: az idősebb korosztályokból is várják a lélekben fiatalokat, a tettre készeket, törődőket, tevékenyeket.

A MAFIA név görbe tükör, hiszen azt látják, hogy a Fidesz maffiamódszereket alkalmaz hatalma gyakorlására. A mostani ellenzék pedig „erre, az Orbán Viktor által képviselt csibészes gondolkodásra nincs felkészülve”, hiszen a politika egy háború, ezt a világot neki találták ki.

Neki nem kell kamuznia, csak szembesítenie kell Orbánékat saját magukkal. Meg kell nekik mutatni, hogy „ezek vagytok ti”! A tavaly márciusi interjúban a rapper még azt mondta, ő nem lesz pártelnök, hanem „Don. Keresztapa”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik