Belföld

Mitől troll a voks, vagy voks a troll?

TrollVoks néven indítottunk egy rovatot és egy Facebook oldalt is a választások közeledtével, a közösségi oldalon pedig az alábbi mottó olvasható:

„Ha szereted a politikát, akkor ezt imádni fogod. Ha nem, akkor pláne!”

Valahogy ilyen ez az egész TrollVoks, könnyed, poénos, vicces, de mindennek a középpontjában a politika, a politikusok. Valamikor 2006-ban indult ez az egész trollkodás, amikor a „rosszabbul élünk” plakátokra reagálva sorra jelentek meg a poénosabbnál poénosabb alkotások, emlékszem, amikor a dinoszauruszok nyilatkozták azt, hogy rosszabbul élnek, mint 65 millió éve, egyike volt az első trollkodásoknak.

Ha egyetlen képpel kellene szemléltetni, mi a TrollVoks, akkor ezt a mémet mutatnánk
Kép: Tumblr

Nem pitypang, de megírom!

Pár pillanatig azt hihettük, hogy Monok volt polgármestere egy igazi rapper? Torgyán Józsefből kettő is van ebben az országban? Kádár Jánost felélesztette a Munkáspárt? Az egy dolog, hogy megírjuk, a másik az, hogy ezek egytől egyig olyan troll-barát tartalmak, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Ezt tudja a TrollVoks, ide gyűjtünk mindent, ami április 6-ig megmosolyogtat minket és – reményeink szerint – olvasóinkat is. Úgy is mondhatnánk, rezsicsökkentés, kicsit másként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik