Belföld

Rogán: küldjük nyugdíjba Gyurcsányt!

rogán antal (rogán antal, )
rogán antal (rogán antal, )

Az áprilisi választáson elsősorban arról dönthetnek az emberek, hogy vissza akarják-e forgatni az idő kerekét – hangsúlyozta Rogán Antal a Törökbálinton tartott rezsicsökkentő fórumon kedd este.

A Fidesz frakcióvezetője a helyi művelődési házban megjelent néhány száz ember előtt élesen kritizálta a “nyolc évnyi esélyt kapó” szocialista kormányok szerinte Brüsszelnek, illetve a multinacionális energiaszolgáltatóknak kedvező rezsikezelési gyakorlatát.

Ezzel szemben az Orbán-kabinet immár a harmadik rezsicsökkentés végrehajtására készül – hangsúlyozta a politikus, aki arra buzdított: egyszer és mindenkorra küldjék Gyurcsány Ferencet “nyugdíjba”!

Durva dolgok és Bokros is jönnek

A frakcióvezető szerint a baloldalon “nagyon durva dolgokra készülnek”. Eltörölnék például a bankadót, ugyanakkor jelentősen emelnék a lakosság adóterheit, csökkentenék a minimálbért, bevezetnék a tandíjat, és a rezsicsökkentést is semmissé tennék – tette hozzá.

Rogán Antal azt mondta: az egyes értesülések szerint hamarosan Bokros Lajossal bővülő összefogás “régi arcainak” semmit sem szabad elhinni. Szerinte Mesterházy Attila csak “jobb híján” lett miniszterelnök-jelölt, valójában “feliratkozott az őszödi listára”.

Gyurcsány volt, Gyurcsány újra van, s később akár miniszterelnök is szeretne lenni – figyelmeztetett a politikus.
“Nem állítom, hogy mi nem hibáztunk”, de ma az ország tényleg jobban teljesít, mint négy éve – jegyezte meg, Rogán Antal, aki azt is hangsúlyozta, hogy egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a külső és belső fenyegetésektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik