Belföld

Faltól falig 20 éve

ivanyi-aurel
ivanyi-aurel

2013. 12. 29. 10:21

Fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli a Szegedi Squash Club.

Ennek az évforduló kapcsán meglepetésekben gazdag estét tartottak azok számára akik ez idő alatt tevékenyen részt vettek az klub életében. Pápai Miklós, a klub tulajdonosa köszönetet mondott a megálmodóknak, akik majd negyed százada egy olyan sportot alapítottak megy városunkban ami korábban nem létezett. Ehhez gyűjtöttek  támogatókat és tőkét, hogy elképzelésüket valóra váltsák.

Idő közben a frissen megalakult klubot Pápai Miklós egykori jégkorong játékos – akkor  már squash játékos – átvette és irányítása alatt ebből a klubból egy összetartó szinte már nagy családdá  formálta a közösséget.

Ez a családias hangulat jellemezte a tegnapi ünnepséget, a formális köszöntéseken túl a családok egy közös meglepetés műsorral kedveskedtek Pápai Miklósnak, az elmúlt húsz esztendő fontos eseményeit bemutató pantomim előadással, melyet a fiatal játékosok szüleiből álló csapat már október óta  próbálta minden vasárnap mindig más-más családnál.

A fiatal és tehetséges versenyzők is kedveskedtek egy meglepést tánccal, melynek végén félmeztelenre vetkőztek és a hátukra írt szöveggel kívánták megköszönni a támogatást.

squash (squash)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.