Belföld

Megetették az esztergomi politikusokat

A helyi Mediterraneo étterem egy asztalhoz ültette Tététnyi Éva polgármestert és a városi Fidesz elnököt, György Róbertet.

Kis házi ünnepség keretében tették emlékezetessé, hogy az étterem menülapjára felkerült a „Fiatal bárány combja Mátyás király ajánlásával” fantázianévvel megismert étel – számolt be az eseményről az infoesztergom.hu. Két tehetséges fiatal szakács, Hemera Zsolt és Molnár Péter ezzel a fogással nyerte el ősz elején az „Esztergom étele” díjat. Ez a hírecske önmagában persze még nem lenne elegendő ahhoz, hogy a helyi sajtó felvonuljon, pláne nem, hogy a régió portáljára felkerüljenek. A nap eseménye az volt, hogy elsőként két politikusnak szolgálták fel a menüként elérhető porhanyós húskülönlegességet.

Békés beszélgetés

Az étterembe volt hivatalos ugyanis Tétényi Éva polgármester és György Róbert, a Fidesz helyi elnöke is, akik félretéve a közéleti csatározásokat, nagyon kellemesen el tudtak beszélgetni egymással az ebédlőasztal fölött. Valószínűleg alaposan kifaggatták a szakácsokat a báránysült elkészítésének titkairól, de biztosak lehetünk benne, hogy minden trükköt nekik sem árultak el a fiatal mesterek.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik