Belföld

Deutsch letaplózta Bajnaiékat

Az EP-képviselő igen aktív a Facebookon, most éppen Bajnai Gordonnak szólt be.

Már alig van olyan ellenzéki politikus, akit Deutsch Tamás ne szólt volna le vagy a Twitteren, így járt egyebek mellett Szabó Tímea, és Mesterházy Attila is. A Fidesz EP-képviselője – aki január elsejétől ügyvédi irodát nyit – az elmúlt hetekben ezen felül alázta Csányi Sándort, és Parti Nagy Lajoshoz is volt egy-két szép szava.

A sorban most Bajnai Gordon következett, aki nyílt levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek, melyben közölte: Orbán Viktornak se joga, se alapja nincs arra, hogy bármelyik politikai vetélytársát a gyilkosok leszármazottjaként bélyegezze meg, az pedig egyenesen szégyenteljes, hogy bármelyik demokratikus politikai erőről olyasmit állítson, hogy az, ha tehetné, a tömegbe lövetne. Erre a levélre reagált Deutsch Tamás, így:

“Zárt levél Bajnainak

Kedves Gordon,

Hidd el, én megértem a csalódottságodat. Megértem, hogy keményen dolgozik benned a benga, amiért Orbán Viktor miniszterelnök úr és sok százezer híve nem tud olyan nettó tapló módon ünnepelni, mint te és kompániád.

Tegnap a Békemenet szeretetet, összefogást és erőt sugárzó ünnepségén például sehol nem volt egy nyamvadt Bajnai szalmabábu, egy rendkívül innovatív, lószarból készült Bajnai szobor, amit ledöntöttek volna, hogy aztán őrjöngve rugdoshassák a szobor leszakadt fejét, nem hangzot el egyetlen “Bazdmeg a Bajnait” című, remekbe szabott sláger sem.

Hát ilyenek ezek, nyugodtan, polgári módon ünnepelnek. Tudom, nem ez a te világod, neked szobordöntés és Pityinger kell. Azért annak örülök, hogy hosszú keresés után végre megtaláltad a sajátjaid, érezd hát jól magad velük.

Együtt.

Good luck:

dr. Deutsch”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik