Belföld

Papcsák nyomdokaiba lép Deutsch Tamás

Deutsch Tamás (deutsch tamás)
Deutsch Tamás (deutsch tamás)

Deutsch Ügyvédi Iroda néven saját vállalkozást alapít az EP-képviselő. Politikai karrierjét nem adja fel.

Deutsch Tamás ügyvédi irodát alapít, amely a jövő év elején indul – írja az Index. A Fidesz EP-képviselője az első Orbán-kormány idején sportminiszterként fejezte be a jogi egyetemet, 2011-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát, majd egy évig alkalmazott ügyvédként dolgozott, és 2012-től vállalt egyéni ügyvédként jogi ügyeket.

A politikus 5-6 ügyvéddel áll össze, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kikkel, csupán annyit, hogy többségük évtizedes tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb területeken, így az Index szerint az iroda céges, polgári, büntető és nemzetközi ügyeket is vállalhat.

Maradna az EP-ben is

Az EP-képviselő azt is elmondta a lapnak, hogy az új vállalkozás nem jelenti azt, hogy feladná politikai karrierjét, az új ciklusban is jelölteti magát a Fidesz brüsszeli listájára.

Deutsch nem az első politikus, aki ügyvédként is funkcionálna, elég csak Papcsák Ferencre gondolni, aki tavaly 65 millió forintot vett fel ügyvédi irodájától, ráadásul úgy, hogy ő maga személyesen nem is foglalkozott az ügyekkel.

Még több Deutsch Tamásért erre kattintgasson:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik