Belföld

Októberi élelmiszerosztás rászorulóknak

Október 22-én nem csak élelmiszer segélyt oszt, hanem vár is a rászorulók számára a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány  október 22-én, kedden ismét élelmiszert oszt a rászorulóknak. A mintegy kétszáz élelmiszercsomag tésztát, rizst, cukrot, lisztet, és édességet tartalmaz. A szervezők az élelmiszersegélyre a legrászorulóbbakat;  az időseket, egyedülállókat, és nagycsaládosokat várják.

A kiosztás délelőtt 10 órától érkezési sorrendben kezdődik és ha addig tartanak a csomagok, délután 3-igtart a Roosevelt tér 5. alatt.


fotó: Mátrix Alapítvány

Szegeden is egyre többen nélkülöznek, éheznek. Az alapítvány minden rászorulónak szeretne segíteni, de olyan nagy az elszegényedés, hogy erre egyedül képtelen. Az alapítvány segítő munkájához támogatók jelentkezését várja. Az adományosztások időpontjaiban tartós élelmiszereket -lisztet, cukrot, tésztát, konzerveket, édességet- be is lehet hozni.

Az alapítvány várja a hivatalos számlaszámra való támogatást is, mégpedig a Mátrix Segélyalap (OTP) 11735005-20553634–es számlaszámra. A közleménybe kérik beírni, hogy “élelmiszersegély”, így a befizetések 100%-a rászorulók élelmezésére fordítódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik