Belföld

Kiszivárgott a Schmuck-Bangó álomdal előzetese

Végre Schmuck Andor újra dalra fakadt, nem is akárkivel. A szépkorúak védelmezője Bangó Margittal énekel, Facebook oldalán már látható egy 35 másodperces részlet a remekműből.

Schmuck Andor élete csupa izgalom. Nemrégiben a Vatikánban járt, levelet vitt a pápának, és bár csak a küszöbig jutott, ez persze nem tántorította el attól, hogy az eseményről kisfilmet készítsen, ami méltán nyerné el a világ legrövidebb road-movie-ja címet. A 14 másodperces Nagy Vatikáni Bevonulást itt nézheti meg, érdemes.

Schmuck a filmezés után elővette régi szenvedélyét is, az éneklést. A politikus most az Idősek Világnapjának apropóján ragadott mikrofont, és egy igazi legendát is meggyőzött, hogy szálljon be a projektbe. A politikus Bangó Margittal énekel duettet, amelynek egy aprócska szelete már nézhető-hallgató Facebook oldalán is. A videó különlegessége a figyelemreméltó hangzás mellett, hogy sikerült úgy felvenni a szereplőket, hogy a fejük már pont nem fért bele a képbe.

“Te az enyém, én a tied, hálló, cherry” – dúdolja a két sztár a felvételen. Az nem derül ki, hogy miért épp ezt a dalt küldi Schmuck az időseknek.

A 35 másodperces részlet a legnagyobb rajongókat máris meggyőzte. Eddig két komment is érkezett a felvételhez, mindkettő dicséri a teljesítményt. Egyikük szerint “Andor hangja” például egyenesen selymes és simogató. A rajongó reméli továbbá, hogy élőben is lesz alkalma meghallgatni a párost.

A politikus nem először fakad dalra, 2010-ben is előrukkolt egy kampánydallal. Ha valaki nem látta volna, íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik