Belföld

Ég veled, Dér Heni!

Egyszer minden hajó elkezd új kikötőt keresni, és az énekesnő életében is megfogalmazódott az igény: szeretné magát a szakma más területein is kipróbálni.

Heni, kilenc évvel ezelőtt élete addigi legnagyobb álmát váltotta valóra azzal, hogy az ország egyik akkor már sikeres és közkedvelt zenekarának frontembere lett. Szinte gyerekként csöppent a rock ‘n roll srácok közé, és kezdetét vette, egy majd’ egy évtizeden át tartó szép utazás.

A bulvársajtó szívesen boncolgatta a témát az érintettek összes aspektusából, helyenként egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg, ám a zenekar legutóbbi lépése a maga egyszerűségében elhalkít minden pletykát ami arra utalt, hogy a csapat tagjai nem jó szájízzel engedték útjára Henit. A Sugarloaf legutolsó, Instant karma című lemezének legmeghatóbb dalával búcsúzik énekesnőjétől, melynek címe: Neked.

Nem lehet nem párhuzamot vonni egyes sorok, és Heni búcsúja között, amit a dalhoz készített videóklip csak még jobban felerősít. A zenekar az elmúlt kilenc év legszebb, legemlékezetesebb pillanatait szedte csokorba, ezzel is mutatva, hogy legalább annyira nehéz lezárni ezt a kapcsolatot, mint elengedni egy szerelmet!

A fiúk tiszta szívből kívánják Heninek, hogy megtalálja azt az utat, mely maradéktalanul boldoggá teszi őt, és remélik, hogy az énekesnő is legalább annyira a szívébe zárta az elmúlt éveket, mint azt ők tették! A Sugarloaf mozdony persze nem áll meg, robog tovább az új kihívások felé, a srácok még egy hétig toborozzák egy nagyszabású meghallgatásra leendő énekeseiket! De addig is míg meg nem találják, a rajongók nem maradhatnak élmény nélkül, így most már ők is megnézhetik azt az érzelmes videót, melyben a zenekar elbúcsúzik Dér Henitől!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik