Belföld

Újra járható az M5-ös autópálya

Baleset-az-M5-oson(960x640).jpg (Baleset az M5-ösön)
Baleset-az-M5-oson(960x640).jpg (Baleset az M5-ösön)

Mint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken hajnalban az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán a 25-ös kilométerszelvénynél.

Eddig ismeretlen okból ütközött össze az említett útszakaszon öt személygépkocsi, három mikrobusz és egy kamion. A balesetben három román állampolgár életét vesztette, a mentőszolgálat munkatársai pedig 30 sérültet láttak el, illetve szállítottak kórházba – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útzár mellett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Az autópálya forgalmát a 4-es és az 5-ös számú főutakra terelték.

A helyszínelést a rendőrség délután 14 órakor befejezte, az M5-ös autópályán az ócsai és a gyáli kihajtók között ismét megindult a forgalom.

Közben két nő továbbra is életveszélyes állapotban van a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában ápolt négy sérült közül. A sérülteket jellemzően végtagtöréssel, fej-, mellkasi és hasi sérülésekkel vitték a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházba, a Péterfy Sándor utcai baleseti központba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjába (a korábbi honvédkórházba), valamint a ceglédi kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik