Belföld

Újabb szakdolgozatügy: Horn és Orbán lánya is díjat nyert

orbán ráhel (orbán ráhel, )
orbán ráhel (orbán ráhel, )

MIndketten turisztikai témájú dolgozatukkal nyerték el az ítészek tetszését.

Ami mondjuk nem véletlen, hiszen a Magyar Turizmus Zrt. hirdette meg „Az év turisztikai témájú szakdolgozata” elnevezésű pályázatát. Ezen, egészen pontosan az „Újszerű témaválasztás” kategóriában győzött Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel. Dolgozatának címe: „Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül”.

Néhány laptársunk már bizonyosan keresi a dolgozatot, izgatottan várjuk a fejleményeket. Egyébként ugyanebben a kategóriában lett harmadik a Horn lány, Nikolett „Ötlettől a valóságig, avagy egy szállodai projekt előkészítésének lépései” című munkája. Fogalmunk nincs, ki az édesapja Horn Nikolettnek, de valószínűleg nem Horn Gyula egykori miniszterelnök. Viszont így sokkal érdekesebb a dolog.

Orbán Ráhel egyébként nem ismeretlen a vájtszemű olvasóknak és nézőknek. Szájer Fannival (Szájer József EP-képviselő lánya) együtt dolgoztak 2011-ben a VOLT Fesztiválon, és a média – hogy, hogy nem? – rájuk akadt a nagy forgatagban. Nagyon aranyosak voltak amúgy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik