Belföld

Emléktáblát avattak az Építőipari Nívódíjas Árkádban

A magyar ingatlanpiacon nagy megtiszteltetésnek számító Építőipari Nívódíját az Árkád Szeged nyerte el, mint az év legjobbnak választott kereskedelmi épülete. Az ezt igazoló emléktáblát csütörtökön avatták fel a bevásárlóközpontban.

Az Építőipari Nívódíj pályázati felhívása 10 kategóriában került kiírásra. A bírálat fő szempontjai voltak, többek között, a kivitelezés minősége, a funkciónak megfelelő megoldások kiválasztása, a kedvező üzemeltethetőség feltételeinek biztosítása, a környezetbe való illeszkedés, valamint a létesítményt létrehozók közötti együttműködés minősége.

 

A kereskedelmi épületek kategóriában a 18 tagú zsűri döntése alapján az első díjat az Árkád Szeged épülete nyerte el. A Nívódíjat tanúsító emléktáblát a csütörtökön közösen leplezte le a bevásárlóközpontban Bálint Péter a bírálóbizottság elnöke, Christoph Augustin az ECE Projektmanagement Budapest Kft ügyvezetője és egyben a befektetők képviselője, valamint Wolf András a kivitelező cég műszaki igazgatója.

Christoph Augustin nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést, és köszönetet mondott Szeged Megyei Jogú Város képviselőinek a konstruktív együttműködésért, a kivitelező Market Építő Zrt. és a tervező 3H Építészstúdió képviselőinek, valamint saját kollégáinak a beruházás nagyszerű megvalósításáért.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik