Belföld

Súlyos kár – betétlappal rendezve

A 7-es számú főúton nagy anyagi kárt okozó baleset történt, ahol senki nem sérült meg.

Szerdán, a késő délután, öt óra magasságában nagy valószínűség szerint ráfutásos baleset történt a 7-es főút 103-as kilométerszelvényében. Azt, hogy ki volt a hunyó, nem tudjuk, mert a két fél elzárkózott a nyilatkozattételtől. A nyomok alapján a Toyota személyautó nagy sebességgel „landolt” a Renault haszongépjármű hátuljába. A padkán hagyott nyomok alapján sz tűnik valószínűbbnek, hogy a nagy sebességgel közeledő Toyota elé kiindult a Renault, ám a Toyota ezt nem tudta megelőzni – bizonyára szemből jött egy autó –, ezért belehajtott, és azt belökte az árokba.

A leírás azért olyan sejtelmes, mert se mentőt, se rendőrt nem hívtak az esethez, hanem a két fél a szokásos betétlap kitöltésével rendezte el a dolgot, ami ilyen kár esetén dicséretes, hiszen hasonló helyzetben a többség kígyót-békát kiabál, miközben rendőrért „szalad”.

Mivel úgy fest, hogy a területen – ahol egy buszmegálló és egy keresztutca van – térfigyelő kamerát telepítettek, a vonal másik végén pontosan tudhatják, mi történt.

Megjegyzés az esethez: minden arra érkező autó megállt, hogy kérnek-e segítséget a baleset elszenvedői. Ez jó érzéssel tölti el az embert, hogy nem veszett ki még teljesen emberségesség az emberek között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik