Belföld

Győrben is hódít az új őrület, a Harlem Shake! – Videó!

Összegyűjtöttünk néhány igazi győri Harlem Shake formációt és elkészült a Győr24 verziója is. Nézze meg!

A méltán vagy méltatlanul népszerű Gangnam style után itt van az újabb internetes őrület, mely megbolondítja a világot. A Harlem Shake koreográfia lényege, hogy több tucat ember vonaglik, kalimpál, fetreng az adott zenére. Mint az a videókon is látszik, a mozgásvilág meglehetősen szabadszellemű, így bárki elsajátíthatja a „lépéseket”, nem kell hozzá jártasság a táncművészetben. Minél többen rázzák a dallamra, annál látványosabb a kaotikus összkép.

Nem kellett sok idő, hogy Győrbe is begyűrűzzön az őrület. Megkerestük a győri gyöngyszemeket a Youtube-on. A tömeges tánc a győri Széchenyi István Egyetem hallgatóit is megihlette. Lássuk a város legnagyobb szabású, saját Harlem Shake-jét!

Nem kell megijedni. Elsőre főként egy tüntetéshez, felforduláshoz hasonlít, amint a tömeg életre kel, de biztosíthatjuk a stílusban még kevésbé jártas olvasóinkat, hogy teljesen ártalmatlan, mi több, vidám és békés megmozdulásról van szó. Ha minket kérdeznek, érdemes először összességében megtekinteni a koncepciót, majd egyesével, külön külön is kielemezni az egyes egyén szerepét a kavalkádban. Amennyiben találnak a tömegben két azonos koreográfiát követő táncost, mindenképp írják meg nekünk!

Egyetértünk abban is, hogy nem kell több tucat ember a Harkem Shake-hez. Ezt bizonyítja a fenti videó is.



Sőt, néha elég egy mosógép is:



Úgy gondoltuk, mi is kivesszük a részünk ebből az össznépi tréfából. Örömmel jelenthetjük Olvasóinknak, hogy elkészült a Győr24 hírportál Harlem Shake-verziója is! Nem öltöztünk különféle maskarákba és ugrálni sem fogunk Önöknek, de talán így sem okozunk csalódást. Tekintse meg a Győr24 Harlem Shake-jét erre a linkre kattintva!

Megtekinthetik a Szeged24 Harlem Shake-jét is, ha ide kattintanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik