Belföld

Egymillió forint a nyomravezetőnek

Egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni egy szentesi betöréses lopás elkövetőit.

Ismeretlen tettesek idén január 16-a és 21-e közötti időben betörtek a Honvéd utca egyik családi házába Szentesen, majd az egyik szobában elhelyezett lemezszekrényt kivágták, ahonnan készpénzt, valutát és ékszereket tulajdonítottak el több tízmillió forint értékben – közölte a Szeged24-el Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 1.000.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek, amit részben a sértett ajánlott fel.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményről, annak elkövetőiről, vagy az eltulajdonított tárgyakról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24.), vagy hívja a 107-es segélyhívószámot, illetve a Telefontanút a 0680/555-111-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik