Belföld

Egymilliárdba kerül Orbán levelezése

nemzeti konzultáció (nemzeti konzultáció, )
nemzeti konzultáció (nemzeti konzultáció, )

A gazdasági konzultáció eredményeinek közlésére további 44,3 millió forintot áldoz a kormány.

Kapcsolódó cikkek

Azonnali hatállyal 44,3 millió forintot csoportosít át a kormány a gazdasági konzultáció eredményeiről való tájékoztatási feladatokra a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.

A Magyar Közlönyben október végén jelent meg, hogy hamarosan tájékoztató levelet küld a kabinet a gazdasági konzultáció eredményeiről. Az akkori kormányhatározat szerint az kap majd ilyen levelet, aki korábban jelezte, hogy a továbbiakban is részt akar venni a nemzeti konzultációban, azaz a kérdőívvel együtt a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot is visszajuttatta.

A nekik megküldendő, a gazdasági konzultáció eredményeiről tájékoztató miniszterelnöki levelek és más dokumentumok nyomdai előállításával kapcsolatos feladatokkal Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert bízta meg a kormány.

A tizenhat, elsősorban munkahelyteremtéssel kapcsolatos kérdést tartalmazó gazdasági konzultáció kérdőíveit augusztus 20-ig küldhették vissza az állampolgárok. A visszaérkezett kérdőívek száma csaknem 700 ezer volt. A konzultációra 976 millió forintot csoportosított át júniusban a kabinet. A mostani 44,3 millióval ez már több mint 1,02 milliárd forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik