Belföld

Ez is egy Class nap volt

Győrbe érkezett a Class FM nyári road showja ezen a hétvégén. Az egyébként is kedvelt Aranyparton egy gombostűt sem lehetett elejteni! A műsorvezetők szerepét Kiss Orsi és Szani Roland vállalta.

Amerre csak a szem ellátott, szombaton Class FM-es rajongók sorakoztak mindenhol a szabadtsrandon. A kereskedelmi rádió országjáró turnéjának győri állomására, a nagy meleg ellenére is százak voltak kíváncsiak, ami természetesen köszönhető annak is, hogy a magyar zenei élet krémje gondoskodott a jó hangulatról. A koncertek sorát a Káosz Központ indította, majd Varga Viktor és a Bikini után a Hooliganstől dübörgött az Aranypart. A srácoknak akkora sikerük volt, hogy a több mint egy órás előadásuk után is alig akarták őket elengedni a rajongók, a kisbuszból még perceken keresztül osztogatták az autogramot.

Kasza Tibi is hozta a formáját, az énekes minden erőfeszítés nélkül a közönséget is bevonta a műsorába, így a sok sziporkázó poén mellett, a győriek az egyedi Tibi-táncot is megtanulhatták. De hasonló vastapsot kapott Kocsis Tibor is, az egyik kereskedelmi csatorna showjának felfedezettje.

A koncertek sorát este 21 órakor az Első Emelet zárta, akik korábban már a Dunakapu téren is nagy sikert arattak városunkban. Ahogy akkor, úgy most is az együttessel énekelték a győriek az ismert slágereket: a Kis generáció, az Állj, vagy lövök, vagy a Film forog tovább című örökzöldeket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik