Belföld

Győrben is várják a pályázókat

A jelenleg elérhető uniós forrásokról, a pályázati rendszerről, a pályázók kötelezettségeiről, valamint az aktuális részletekről is informálódhatnak az érdeklődők.

Május 17-én a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadással és tájékoztatókkal egybekötött konferenciát szervez Győrben. A jelenleg elérhető uniós forrásokról, a pályázati rendszerről, a pályázók kötelezettségeiről, valamint az aktuális részletekről is informálódhatnak az érdeklődők. Az ÚSZT pályázatait koordináló Széchenyi Programiroda célja, hogy megismertesse a leendő pályázókat az uniós támogatási lehetőségekkel – akár személyre szabottan is.

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. térítésmentes szakmai konferenciáján az érdeklődő pályázók hiteles forrásból, első kézből kaphatnak tájékoztatást a most futó pályázatokról, a pályázati rendszer változásairól, amely kiegészül a Programiroda szerepének bemutatásával is. Az aktuális pályázati források áttekintése mellett a Programiroda tanácsadói a május 17-i konferencia alkalmával személyre szabott tanácsadással is várják a pályázókat.

A konferencia egyaránt elérhető államháztartási intézmények önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, egyházak, közoktatási intézmények, mikro-, kis és középvállalkozások, nagyvállalatok, kulturális és közművelődési intézmények, leghátrányosabb helyzetű kistérségek, szakszervezetek, érdekképviseletek számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik