Belföld

Rabosították Liptai Claudiát

Liptai Claudiát gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a parkolási botránya miatt. A műsorvezetőnő tagadta, hogy vissza akart volna élni elhunyt édesanyja rokkantkártyájával - írta a Blikk.

Amikor becsukta kocsija ajtaját, édesanyja rokkantkártyája kiesett a napfényellenzőből, így került a műszerfalra – a bulvárlap információi szerint ezt mondta a műsorvezetőnő a rendőrségen.

A színésznő azt állítja, vett aznap parkolójegyet, de azt nem tudta bemutatni. Emellett azt mondta a rendőrségen, hogy ügyintézés céljából volt nála a rokkantkártya, amelyet azonban az előírások szerint már régen le kellett volna adnia az illetékes okmányirodába. Liptai Claudiát rabosították, levették az ujjlenyomatát

A színésznőt április 26-ára idézték a VI. kerületi rendőrkapitányságra, ott rabosították, azaz ujjnyomatot és DNS-mintát vettek tőle, majd a nyilvántartásba vételhez le is fotózták. Ezt követően pedig gyanúsítottként hallgatták ki, közokirattal való visszaélés miatt.

Liptai április közepén bukott le, amikor a budapesti Centrál Színház előtt parkolt. Balszerencséjére egy szemfüles fotós lefényképezte terepjáróját, amelynek műszerfalán jól látható volt egy ingyenes parkolásra jogosító rokkantigazolvány. Mint kiderült, a kártya a csaknem egy esztendeje elhunyt édesanyjáé volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik