Élet-Stílus

Halálközeli élményéről vallott Halász Judit: Fekete alagutat láttam, a végén gyönyörű fény ragyogott

Ivándi-Szabó Balázs
Ivándi-Szabó Balázs
Egyszer egy szolgálaton kívüli rendőr ütötte el, akkor egy hétig feküdt kómában.

A Nők Lapja Ezotéria legújabb számának adott interjút Halász Judit, szemlézte a Blikk. Az énekesnőnek két komoly halálközeli élménye is volt élete során, az egyik 54 évesen érte, akkor a Margit körúton ütötte el egy autó, egy hétig kómában feküdt.

Ezt az autót egy fiatal rendőrhadnagy vezette, aki éppen nem volt szolgálatban. Nemcsak kórházba kerültem, hanem egy hétig kómában feküdtem. Csak arra emlékszem, hogy mekkora örömöt jelentett a barátaimnak, a szeretteimnek, amikor visszatértem az életbe. Amikor minden kérdésükre válaszolni tudtam, nem lett maradandó sérülésem.

Majd később egy műtét során léptek fel olyan komplikációk, amik veszélybe sodorták életét. Halász azt mondja, „valószínűleg elfelejtették, hogy vérhígítót szedek”.

Elvégezték a beavatkozást, amire majdnem rámentem. Ez a halálközeli élmény nagyon szép volt. Fekete alagutat láttam, aminek a végén gyönyörű fény ragyogott. Ekkor az intenzív osztályon egy nővér elkezdett kiabálni, hogy baj van velem. A következő pillanatban ott termett sok orvos és nővér. Hat órán keresztül próbáltak magamhoz téríteni, és visszaadni azt a mennyiségű vért, amelyet elvesztettem

– idézte fel a rossz emlékeket a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik