Belföld

Tömeg gyűlik az Arany10-nél

Gyülekeznek az emberek a Fidesz-KDNP eredményváró utcabáljára a főváros V. kerületében, az Arany János utcai művelődési központ előtt, hiszen Orbán Viktor várhatóan este nyolc óra körül érkezik az eredményváró központba.

Az Arany10 művelődési központ környékén lezárták az Arany János utcát az Akadémia és a Nádor utca között, ahol kivetítő, büfé és sörpadok várják a szimpatizánsokat eredményváró utcabálr, illetve az emberek az utcán a Hír TV adását nézik.

Orbán Viktor miniszterelnököt este nyolc óra környékére várják a helyszínre, ahol az előzetes tervek szerint fél tíz körül mond beszédet.

Eközben a kormánypárti politikusok folyamatosan érkeznek, a helyszínen van már például Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, Rogán Antal belvárosi polgármesterjelölt és Illés Zoltán államtitkár.

A vendégek között látta mások mellett Sztankay István színművészt, Kun Miklós és Gereben Ágnes történészeket, Balázs Fecó zenészt, Balázs Péter színművészt, Czakó Gábor írót, Jókai Anna írónőt, Nemcsák Károly színművészt.

Az épületben elhelyezett televíziókon a Hír TV adását közvetítik, a tévéstábok egy külön teremben rendezték be közvetítőállásaikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik