Belföld

Gyurcsány megint kiszivárgott

"Csak szartúrás folyik" - mondta a volt kormányfő, leteremtve párttársait.

A hírTV újabb kiszivárgott Gyurcsány hangfelvételt tett közzé. A politikus pártja kongresszusán ezúttal is a szocialistákat ostorozta, olykor igen trágár szavakkal. A volt kormányfő szerint a párt koncepciótlan, a frakció pedig nem mer konfrontálódni.

„Amit most csinálunk ebből nem a pártszakadás fog következni, ebből az erózió fog keletkezni” – mondta. A volt pártelnök-miniszterelnök felszólította a kongresszusi küldötteket, hogy még helyi szinten se álljanak szóba a Fidesz képviselőivel.

Gyurcsány szerint az MSZP-nek a Fidesz új alkotmányának ügyét “népszavazással ki kell vinni az utcára”. Ezt azzal indokolta, hogy a javaslathoz úgysem lehet majd szakmai vitákkal és módosító indítványokkal bármit is hozzátenni.

A volt pártelnök arról is beszélt, hogy minden választási kampányban előkerülnek korrupciós ügyek, csak a szocialisták rendetlenebbek a többi pártnál, ezért ők ebbe bele is buktak. Azt mondta: súlyos áldozatok árán, de le kell számolni a pártban működő “tisztességtelen elemekkel”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik