Belföld

Kósa: nem a tükör a hibás

Kósa Lajos szerint nem az a baj okozója, aki elmondja az igazságot, hanem az, aki előidézte. A debreceni polgármester szerint bár követnek el bakikat, mindent megtesznek azért, hogy a szocialisták által előidézett helyzetet orvosolják.

Kósa Lajos személyes megtámadás címén, a múlt heti, az államcsőddel kapcsolatos kijelentése miatt kért és kapott szót hétfőn napirend előtt. Ezt két bölcsesség idézésével kezdte: “növeli ki elfedi a bajt; ne tükröt átkozd, ha képed ferde”.

Semmiképpen sem az a baj okozója, aki elmondja az igazságot, hanem az, aki előidézte – fogalmazott. Szerinte a helyzet az, hogy a szocialisták az elmúlt nyolc évben tönkretették az országot, a jelenlegi kormány pedig megpróbálja az általuk elkövetett nagyon súlyos hibákat orvosolni.

Úgy fogalmazott: “lehet, hogy ebben bekövetkeznek bakik, nem aratunk tetszést feltétlenül a szocialisták előtt”, de egy biztos, a kormánypárt, a kormányfrakció mindent megtesz azért, hogy ezt a helyzetet orvosolja és a nemzetet a legjobb eszközökkel szolgálja ahhoz, hogy Magyarország visszanyerje azt a hitelességét, amelyet semmilyen politikusi nyilatkozat nem tud lerombolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik