Belföld

Droggal kábított el lányokat az erőszakos tűzoltó

A DJ-ként is ismert férfi GHB-t itatott áldozataival és intim helyen fogdosta őket.

Partydroggal itatott meg, és intim helyen erőszakosan fogdosott két fiatal lányt egy hivatásos tűzoltó Szeghalmon – írja a BEOL.hu. A férfit az éjszakai életben DJ-ként ismerték a város egyik felkapott szórakozóhelyén.

Az esetről magát megnevezni nem akaró informátorok számoltak be az internetes oldalnak. Elmondásuk szerint a férfi, akit a történtek után „elvitt a rendőrség”, egy szombati buliban GHB-t – a Ginaként is ismert partydrogot – csempészett a 23 és 24 éves lányok italába.

A BEOL riportere megtalálta a sértetteket, akik részletesen elmesélték, mi történt velük. Állításuk szerint egy házibuliból mentek át a szórakozóhelyre, ahol a DJ-ként is ismert tűzoltó keverte a zenét. Itt a pultba invitálta őket, és egy felespohárban valamilyen italt adott nekik, amiről később bevallotta: Ginát kevert bele. A férfi kihasználta, hogy a lányok bódult, önkívületi állapotba kerülnek a szertől, majd a mellüket és a lábuk közét tapogatta, csókolgatta őket. A lányoknak végül sikerült lerázniuk az erőszakoskodót.

A rendőrség megerősítette, hogy két rendbeli szemérem elleni erőszak miatt őrizetbe vettek egy férfit Szeghalmon, a tűzoltóságon pedig elmondták: 33 éves kollégájuk hétfőn nem jelentkezett szolgálatra. Ha bebizonyosodnak a vádak, eljárás indul ellene.

A Gina, vagy GHB különösen veszélyes, színtelen, íztelen folyékony partydrog; randidrognak is nevezik. A szervezetbe kerülve, örömteli állapotot, boldogságot okoz. Nagyobb mennyiségű, és kis mennyiségben alkohollal együtt történő fogyasztása halálhoz is vezethet. A Gina egyik mellékhatása, hogy a fogyasztó néha egyáltalán nem emlékszik arra, mi történt vele. Rengeteg olyan eset ismert, amikor nők italába keverve, megerőszakolásukhoz használták fel a szert. Az áldozatoknak legtöbbször fogalmuk sem volt, min mentek keresztül.

Ajánlott link:

Ginával itatta áldozatait a lemezlovas tűzoltó (beol.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik