Belföld

Új Kika áruház nyílik Budaörsön

Megnyílik a Kika harmadik magyarországi lakberendezési áruháza csütörtökön Budaörsön - jelentette be Juhász Attila, a Kika Lakberendezési Kft. igazgatója kedden, az új áruházban sajtótájékoztatón.

Juhász Attila elmondta: az áruház az osztrák anyavállalat, a Kika-Leiner cégcsoport beruházásában, 8 milliárd forintból valósult meg. A budaörsi Kikában 250 új munkahelyet teremtettek. Az összesen 40 ezer négyzetméternyi területen felépített lakberendezési áruház eladótere 25 ezer négyzetméter, míg raktere 15 ezer négyzetméter.

A háromszintes épület földszintjén textil, lámpa, szőnyeg kapható, az emeleten konyhai berendezések, ülőgarnitúrák, a második emelten háló-, fürdő- és előszoba felszerelések. Legfelül étterem működik, s az áruház előtt ezer autó parkolhat.


A Kika Lakberendezési Kft. tervei szerint 10 éven belül megtérül a beruházás. A társaság korábbi tájékoztatása szerint árbevétele 2002-ben 10,56 milliárd forint volt, 30 százalékkal több, mint a korábbi évben. Az osztrák tulajdonosok elhatározták: a következő években további 8 Kika áruház épül az országban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik