Belföld

Az első Sniffer kis- és középvállalkozások számára a Network Associates-től

A Sniffer Investigator az ezer főnél kisebb cégek számára nyújt hálózat menedzselési megoldást. Lehetővé teszi a hálózati problémák és leállások gyors felismerését és kezelését.

A hálózatteljesítmény-kezelői fogások legszélesebb választékát kínálja világszerte a vevőknek a “Sniffer Investigator” Plug and Play megoldás.

A Sniffer Technologies díjnyertes Expert analízis-technológiáját alkalmazó és több mint 280 protokoll dekódolására képes Sniffer Investigator a grafikus statisztikák és egyéb szolgáltatások nagy választékát kínálja Internet, Exchange e-mail és Oracle adatbázis-forgalom megfigyelésére és analízisére. A Sniffer Investigator segítségével a kis- és középvállalkozások is megengedhetik maguknak, hogy kész megoldást válasszanak az alapvető biztonsági problémák, hálózatleállások és teljesítménycsökkenések felismeréséhez, analíziséhez és megoldásához.

“Internet-szolgáltatóként mi a *szokatlan aktivitás* figyelésére használjuk a Sniffer Investigatort, mert ez hacker- vagy vírus tevékenység is lehet” – mondja Jeff Talamini, a LANline Communications informatikai alelnöke. “A Sniffer Investigator Expert analízis-technológiáját használva nem kell minden hálózati protokollhoz értenünk. Megnöveli termelékenységünket, időt takarít meg a hálózati problémák megoldásában, így mi a magunk munkájára figyelhetünk.”

A Sniffer Investigator saját pillekönnyű laptopján fut. A hálózatfelügyelők számára “kulcsrakész” megoldást kínál az analízis és hálózatfigyelés révén

A Sniffer Technologies, a Network Associates egyik társult tagja vezető az e-business hálózati elérhetőség megoldások piacán. A Sniffer Totális Hálózat Átláthatóság (TNV) programcsomag az egyik legelterjedtebb megoldás a hálózatfigyelés, a probléma-elhárítás, a jelentéskészítés, a proaktív hálózat-hozzáférés és teljesítmény-menedzsment terén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik