Belföld

Elindult a netstrategiak.hu

Online marketing tanácsok, tapasztalatok és példák az iparág legprominensebb szereplőitől - ügynökségi, optimalizáló, tanácsadó és kutatócégek illetve online média szakembereitől.

A NetStrategiak, az online marketing szakmát képviselő, cikkgyűjtemény site. A site objektív információforrás hivatott lenni a magyarországi online marketing piacon. Az objektivitás garanciája az, hogy a cikkek szerzői az iparág legprominensebb szereplői – ügynökségek, optimalizáló, tanácsadó és kutatócégek illetve online média szakemberei.

A site többek között olyan témákat boncolgat, mint affiliate vagy e-mail marketing, e-business, online branding, online PR, utóértékelési módszerek a neten stb.

A NetStrategiak site küldetése azokat a stratégiai és taktikai megoldásokat publikálni, amelyek az online marketing szakmát még közelebb hozzák a marketing osztályokhoz. Talán minden nagy- és középvállalat kommunikációs szakembere arra vágyik, hogy első kézből kapja az online szakmai információkat.

A netstrategiak.hu e-mail hírlevele előreláthatóan, február folyamán jelenik meg először és kéthetente friss cikkeket ajánl mindenkinek, aki opt-in módszerrel feliratkozik rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik